• Vesti

ОДРЖАВАЊЕ БЕСПЛАТНОГ ПРЕДАВАЊА 27. ЈУЛА

Обавештавамо Вас да ће се 27.јула 2015.године са почетком у 13,00 часова одржати у Дому здравља Стари град акредитовани курс I категорије "Туберкулоза у свету и код нас - поуке из прошлости, изазови будућности" који је од стране Здравственог савета Србије акредитован у априлском року 2015.године под бројем А-1-1319/15 са 6 бодова за слушаоце.

Предавачи: проф. др Лидија Ристић, доц. др Дејан Нешић, прим. др сци. мед. Татјана Радосављевић, др Горан Стојиљковић, прим. др Јаворка Делић.

Напомињемо да је предавање бесплатно за лекаре и да је број пријава ограничен.

Своје учешће на курсу можете пријавити на меил адресу: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Молим Вас да у пријави наведете име и презиме, број лиценце и назив установе у којој радите.

Štampa

Besplatna kontinuirana medicinska edukacija - jun 2015.

Obaveštavamo Vas da ste u mogućnosti da ostvarite besplatnu kontinuiranu medicinsku edukaciju, polaganjem sledećih testova:

  1. „Tuberkuloza: nikad završena priča – koliko je zapravo poznajemo““, koji je akreditovan u aprilskom akreditacionom roku za lekare pod brojem A-1-147/15, sa 10 bodova za polaznike.
  2. „Vrtoglavica (vertigo) – čest pratilac mnogih bolesti“ koji je akreditovan u aprilskom akreditacionom roku za lekare pod brojem A-1–1215/15, sa 8 bodova za polaznike.
  3. „Prevencija, pravovremeno prepoznavanje i lečenje osteporoze“ koji je akreditovan u aprilskom akreditacionom roku za lekare pod brojem A-1 – 1203, sa 6 bodova za polaznike.

Klikom na link dobićete sve informacije o samom testu, uslovima i načinu prijavljivanja.

Skenirane sertifikate o položenom online testu dobićete u prdf. formatu na Vašu email adresu koju budete uneli prilikom registrovanja na sistem ili ih možete preuzeti u prostorijama stručne službe RLK Beograda.

Štampa

Besplatna kontinuirana medicinska edukacija

Poštovani,
Obaveštavamo Vas da ste u mogućnosti da ostvarite besplatnu kontinuiranu medicinsku edukaciju, polaganjem sledećih testova:

  1. „SLEEP APNEA – ozbiljna bolest na koju se retko pomišlja: novine u dijagnostici i terapiji“, koji je akreditovan u januarskom akreditacionom roku za lekare pod brojem A-1-147/15.
  2. „Prava pacijenata – nezaobilazna karika u dobrom funkcionisanju zdravstvenog sistema“, akreditovan pod brojem A-1-77/15.

Klikom na link dobićete sve informacije o samom testu, uslovima i načinu prijavljivanja.

Skenirane sertifikate o položenom online testu dobićete u .pdf formatu na Vašu email adresu koju budete uneli prilikom registrovanja na sistem.

Štampa

Saopštenje LKS

Poštovane koleginice i kolege,

Posle niza neprimerenih i zlonamernih insinuacija od strane užeg rukovodstva Srpskog lekarskog društva, predvođenog gospodinom Radojem Čolovićem, primorani smo, radi istine i pravde, da se obratimo svim lekarima u Srbiji. Do sada nismo reagovali, ne zbog nedostatka protivargumenata, već zbog želje da ne urušimo ugled i dostojanstvo lekarske profesije uključivanjem u prizemne i ostrašćene, a pritom potpuno neutemeljene napade na Lekarsku komoru Srbije. Pamfleti nisu način da se rešavaju problemi, a nisu ni primereni akademskom nivou.

Više...

Štampa

Kontakt

Kraljice Natalijе 3/II
Beograd 11000

Telefoni

(+381 11) 362 6196
(+381 11) 362 6197
(+381 11) 362 6198

Fax: (+381 11) 362 6199

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pon - Pet: 08:00 - 16:00