HISPA kongres

HISPA kongres 21-22. oktobar 2016.

Poštovane kolege,

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo i pozovemo da učestvujete na Internacionalnom kongresu Međunarodnog udruženja za vaskularno zdravlje (International Society of Vascular Health - ISVH) i Udruženja centara za hipertenziju, prevenciju infarkta i šloga (HISPA) koji će se održati u Beogradu u hotelu Crowne Plaza, 21. i 22. oktobra 2016. godine.

Sajt na kome se možete registrovati i poslati abstrakt je HISPA ili direktno na sajtu kongresa hispa-kongres.webix.tv.

Abstrakti koji će biti primljeni će biti objavljeni u supplement-u ISVH međunarodnog časopisa.

Pozivam Vas da uzmete aktivno učešće u radu kongresa. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Obavezni podaci za imenik LKS

Poštovani članovi,
Obaveštavamo Vas da je vaša obaveza, po Zakonu o komorama zdravstvenih radnika i Statutu LKS, da sve promene bitne za upis u imenik Lekarske komore Srbije, a odnose se na lične podatke, podatke o zaposlenju, obrazovanju, naučnom i nastavnom zvanju, kao i sve druge bitne činjenice iz nadležnosti Komore, prijavite stručnoj službi Regionalne lekarske komore Beograda u roku od 30 dana od dana nastanka te promene.
Konkretne podatke bitne za imenik LKS možete videti klikom na sledeći link

Obaveštenje - obnovljene licence 01.01.2016.

U nastavku se nalazi spisak do sada odštampanih licenci, a koje su obnovljene sa 01.01.2016. godine. Licence se mogu preuzeti u prostorijama RLK Beograda, ulica Makenzijava broj 53/3. Lekari mogu proveriti u ustanovi u kojoj su zaposleni, da li su njihove licence u međuvremenu već preuzete od strane matične ustanove.

*Spisak ne obuhvata sve licence koje su obnovljene (već samo trenutno odštampane),kao ni one koje su u međuvremenu preuzete od strane lekara ili ustanova.

Spisak lekara