Skip to main content

Održan nacionalni simpozijum sa međunarodnim učešćem: "Infarkti u kliničkoj praksi"

U prisustvu eminentnih predavača iz zemlje i inostranstva kao i velikog broja lekara, u hotelu M u Beogradu, 01.03.2024. godine, održan je Nacionalni simpozijum sa međunarodnim učešćem: "Infarkti u kliničkoj praksi" u organizaciji Lekarske komore Srbije - Regionalne lekarske komore Beograda.

INFARKTI U KLINIČKOJ PRAKSI

Nacionalni simpozijum sa međunarodnim učešćem

Poštovane koleginice i kolege,
Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo Nacionalni simpozijum sa međunarodnim učešćem: Infarkti u kliničkoj praksi, u organizaciji Lekarske komore Srbije – Regionalne lekarske komore Beograda, koji će se održati u Beogradu, u Hotelu M, ul. Bulevar Oslobođenja 56a, 01. marta 2024. godine.

INFEKCIJE KOD IMUNOSUPRIMIRANIH OSOBA – PROBLEMI PREPOZNAVANJA, DIJAGNOSTIKE I LEČENJA

Nacionalni kongres sa međunarodnim učešćem

Poštovane koleginice i kolege,
Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo Nacionalni kongres sa međunarodnim učešćem: Infekcije kod imunosuprimiranih osoba – problemi prepoznavanja, dijagnostike i lečenja, u organizaciji Lekarske komore Srbije – Regionalne lekarske komore Beograda, koji će se održati u Beogradu, u Hotelu Golden Tulip Zira, ul. Ruzveltova 35, od 19. do 20. aprila 2024. godine.

Održan Nacionalni kongres sa međunarodnim učešćem: "Infekcije – izazovi u dijagnostici i lečenju"

U prisustvu eminentnih predavača iz zemlje i inostranstva kao i velikog broja lekara, u hotelu Zira u Beogradu, od 7. do 8. aprila 2023. godine...

INFEKCIJE – IZAZOVI U DIJAGNOSTICI I LEČENJU

Nacionalni kongres sa međunarodnim učešćem 

Poštovane koleginice i kolege,
Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo Nacionalni kongres sa međunarodnim učešćem: Infekcije – izazovi u dijagnostici i lečenju, u organizaciji Lekarske komore Srbije – Regionalne lekarske komore Beograda, koji će se održati u Beogradu, u Hotelu Zira, ul. Ruzveltova 33, od 07. do 08. aprila 2023. godine.

Kongres "Saznanja koja nam je donela pandemija KOVID-19"

Poštovane koleginice i kolege,
Čast nam je da najavimo besplatan kongres sa međunarodnim učešćem RLK Beograd ,,SAZNANJA KOJA NAM JE DONELA PANDEMIJA KOVID-19, koji će se održati u Hotelu Zira, ul. Ruzveltova 33, od 10. do 11. decembra 2021.