Predavanje 19.04.2019

U petak 19.04.2019. godine , u organizaciji Regionalne lekarske komore Beograd, koordinator Drugog projekta razvoja zdravstva Ministarstva zdravlja RS , mr.sci med. Simo Vuković, održao je akreditovano predavanje ( A- 1- 1693/18 ) sa temom "Izmene u načinu finansiranja zdravstvenih ustanova - modul 1". Predavanju su prisustvovali predstavnici zdravstvenih ustanova sa teritorije Beograda.

Nastavi sa čitanjem

Vakcine - juče danas sutra (izveštaj)

U prisustvu eminentnih predavača iz zemlje i inostranstva kao i velikog broja lekara (koji je i prevazilazio kapacitete sale) uspešno je održan dvodnevni međunarodni kongres o vakcinama u organizaciji RLK Beograda. U pauzi između dva predavanja predsednica RLK Beograda prof. Olga Popović je uručila počasnu licencu Lekarske komore Srbije prof. Zoranu Ivanoviću iz Bordoa

Nastavi sa čitanjem

Kongres: Vakcine - juče, danas, sutra

Poštovani članovi Lekarske komore Srbije,
Lekarska komora Srbije, Regionalna lekarska komora Beograda je organizovala besplatan međunarodni kongres ''Vakcine – juče, danas, sutra”.
Kongres je akreditovao Zdravstveni savet Srbije pod brojem A-1-698/19 . Slušaoci dobijaju 10 bodova i predavači 15 bodova. Kongres će se održati 29. i 30. Marta 2019. godine u hotelu M, ulica Bulevar Oslobođenja 56a.
Lekari mogu da se prijave putem online forme.

Nastavi sa čitanjem