Skip to main content

Četvrti međunarodni simpozijum o bolestima srčanih zalistaka [The Belgrade Valve International Symposium (BELVIS)]

Poštovane koleginice i kolege

Imamo veliko zadovoljstvo da Vas obavestimo da će se četvrti međunarodni simpozijum o bolestima srčanih zalistaka [The Belgrade Valve International Symposium (BELVIS)] održati u petak i subotu 09-10.06.2023 u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Ovogodišnji simpozijum će okupiti vodeće stručnjake iz USA, Nemačke, Holandije, Francuske, Italije, Južne Koreje, Belgije, Hrvatske, kao i domaće eksperte.

Simpozijum se održava pod pokroviteljstvom Udruženja Kardiologa Srbije, Udruženja Kardiovaskularnih Hirurga Srbije i Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Registracija je moguća preko linka koji sa nalazi na zvaničnom sajtu kongresa ( www.belvisbelgrade.com ), a takođe je preko zvaničnog vebsajta kongresa, kao i preko websajta Udruženja kardiologa Srbije, dostupan i program simpozijuma. Naučni program je akreditovan sa 9 bodova za aktivno i 5 bodova za pasivno učešće na simpozijumu.

Simpozijum je namenjen kardiolozima, kardiohirurzima, kao i svim lekarima i medicinskim sestrama i tehničarima koji su uključeni u ovu problematiku i zainteresovani za ovu oblast medicine.

Nadamo se da ćemo zajednički doprineti da ovaj simpozijum bude od koristi svima koji se susreću i koje interesuje ova vrsta kardiovaskularne patologije.

Organizatori simpozijuma:
Doc Dr Marko Banović, kardiolog
Prof Dr Svetozar Putnik, kardiohirurg